Wie ben ik?

Wie ben ik?

Rowena van Delden

Veelzijdige duizendpoot geboren in 1983. Moeder van een zoon.Cultuur snuiven met de museumjaarkaart. Reizen en nieuwe dingen ontdekken. Zingen en entertainen. Culinair aangelegd, als in : spekkoek bakken, uit eten gaan, prosecco op het terras en tegelijkertijd gericht op gezondheid en sport. Alles lekker in balans!

Kom je mij voor het eerst tegen dan zou je verwonderd kunnen zijn over mijn bruisende energie. Je verbazen over mijn spontaniteit. Of (h)eerlijke directheid.

En tussen al het bovengenoemde zit een oprechte interesse in jou.

Achtergrond

Ik heb veel werkervaring in de horeca & evenementenbranche , daar leerde ik over mensen in het algemeen. De dynamiek op de werkvloer, de verschillende karakters-en hoe hiermee te dealen, hard werken en doorzetten. Na mijn kleinkunstopleiding heb ik een tijd als professioneel zangeres gewerkt, en daar de kunst van de creativiteit en speelsheid mogen ervaren. In het jaar 2011, na gezondheidsproblemen, begon ik mij te verdiepen in natuurgeneeskunde. Ik verbreedde mijn kennis met voedingsleer en fytotherapie, kwam te werken in zowel de reguliere geneeskunde (Radboudziekenhuis te Nijmegen) én de natuurgeneeskunde (natuurgeneeskunde kliniek Arsbiomedica te Driebergen) waar ik beide kanten van de munt zag. Dat heeft mij uiteindelijk geleid naar het Reiki-masterschap en de opleiding tot Holistisch therapeute. Ik stofte mijn goed bedekte intuïtie af en vond mijn vermogen om te communiceren van ziel tot ziel terug. Nu zet ik dat in voor iedereen die een extra steuntje nodig heeft.  

Mijn missie

Als werkende moeder houd ik veel ballen in de lucht. Maar ik doe dat met liefde,  enthousiasme en doorzettingsvermogen. De weg naar dit geluk was hobbelig, met veel zijwegen. Het station waar deze zijwegen mij uiteindelijk hebben gebracht, is niet het eindpunt

In het leven is er nooit een eindpunt. Er is altijd een ontwikkeling aan de gang. Soms is dat er 1 waarvan je denkt dat je er niet alleen uit kunt komen. Waarbij je behoefte hebt aan een steuntje, een handvat waaraan je je kunt vasthouden. Misschien zit je hoofd zo vol, dat je een moment van pure stilte zou willen, maar het lukt je niet. Wellicht vraag je je af, waar je nu staat in het leven. Of dit het nou is? Maar wát zou er dan anders kunnen en hoe ga je dat doen? Worstel je met een moeilijke periode in je leven en heb je het gevoel dat je erin verdrinkt? Heb je weinig energie en last van terugkerende ( fysieke) klachten? Heeft je zelfvertrouwen je in de steek gelaten? Lijkt alles in je leven juist prima , maar bekruipt je ergens een gevoel van gemis.. 

Hoe dan ook.. Ik ben er voor je, en zal naar je luisteren. Door middel van verschillende therapeutische technieken, maar ook met vrolijkheid, licht en ruimte voor humor, breng ik je weer in contact met jezelf en jouw inspiratie. Met jouw passies. Want het leven is fantastisch! En wanneer jouw leven dat niet is, dan hoor jij sterk genoeg te zijn, om die storm aan te kunnen.