Reactie plaatsen

Reacties

nodsSoninore
6 maanden geleden

Ready to challenge your perspective? Our Telegram channel presents uncensored footage – intense tanks roaring, helicopters dancing in the sky, infantry strategizing, and kamikaze drones changing the paradigm. Join us for an unfiltered journey beyond conventional stories.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

nodsSoninore
6 maanden geleden

Greetings, truth seekers! Join our Telegram channel for unfiltered, uncensored content providing an authentic portrayal. Witness the unvarnished reality shaping our world.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

Dejan
een jaar geleden

Hele fijne sessies tot nu toe gehad. Werdt met open en warme armen ontvangen! Leer elke keer weer wat meer over mezelf en zou het met geen ander hebben willen doen, dit pad bewandelen.

Dankjewel Rowena!

Sanne-Marieke
3 jaar geleden

Lieve Ester en Rowena,

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de magische reis die ik onder jullie begeleiding heb mogen maken.
Ester en Rowena scheppen een veilige bedding, waarin ik me meteen vertrouwd voelde.
De geur, de klanken, het energetisch werk: het voelde als thuiskomen!
Mijn transformatie, naar de vrouw die ik ten diepste ben, is tijdens deze retraite in een stroomversnelling geraakt.
Ik voelde mijn vrouwelijkheid, mijn intuïtief vermogen, mijn zachtheid, mijn warmte, mijn liefde, mijn kracht. Ik voelde alles wat nodig was om weer een stap (of misschien wel tien) verder te komen in mijn proces van heling.

Deze vrouwen werken vanuit hun hart, en dat is zo ontzettend voelbaar!

Ook de verbinding met andere vrouwen (en mede hierdoor de verbinding met mezelf) tijdens dit weekend voelde als een cadeautje!

Dus, wil jij ook helen en weer verbinden met jezelf, reis dan ook met Ester en Rowena mee.

Met heel mijn hart, Sanne-Marieke

Tünde Emese
3 jaar geleden

“PS onderstaande recensie gaat over de ‘Retraite Vrouwelijke Kracht’ van 4 en 5 september”

Tünde Emese
3 jaar geleden

'' De lessen, oefeningen , gesprekken, alle sessies waren prachtig na afwisselende opdrachten om even te reflecteren. Waar ik niks meer voelde daar opende ik weer en kon ik lagen van mezelf zien en verwijderen. Vrouwelijke mooie kracht was de aanwezige energie. Dansen rond het vuurkolf en zingen onder de maan. Respect en bedankt voor alles ik heb genoten en zal zeker terug komen. Nette slaap kamers met nette douche ruimtes en zelfs bad. Alles prima verdeeld voor ider zijn eigen space. The way out… is in, go and feel deep in your soul ''

Ln
4 jaar geleden

De Beste investering in jezelf en je toekomst is het investeren in de sessies van Rowena, ik had eigenlijk nooit gedacht dat ik ooit naar een Reiki sessie zou gaan, uberhaubt wist ik niet eens wat het precies inhoudt maar op dit punt van mijn leven ben ik herstellende van een verwaarloosde burn-out met de gevolgen van een ellendige nasleep dat ik de rode lijn in mijn leven en heldere zicht ben “kwijtgeraakt” en zodoende ik van alles uitprobeer om uit de nasleep te komen op een natuurlijke manier om nog beter vooruit te gaan dan als voorheen.

Nadat ik haar tegenkwam op Instagram en verder keek op de site sprak het mij dusdanig meteen aan dat ik gelijk een afspraak heb gemaakt.
Door haar leuke open uitstraling en een goed empathisch vermogen voelde ik me bij binnenkomst al meteen op me gemak.
In het begin van de sessie wist ik niet precies wat er ging gebeuren en wat ik kon verwachten, maar eenmaal toen ik ging liggen werd alles duidelijk en dat ging ver boven mijn verwachtingen want het verbaasde me dat ze met haar lichtelijke aanrakingen je heerlijk laat ontspannen op een manier wat ongekend is en onbeschrijfelijk verlichtend voelt, maar ook de dagen daarna voelde ik me veel meer actiever en ontspannen met een meer heldere kijk op de realiteit.

Ik heb nu 3 sessies gehad en ik kan nu al niet wachten op de volgende, ongeacht of je klachten hebt of geen klachten hebt raad ik het iedereen van harte aan om bij Rowena langs te gaan voor een heerlijke ontspannen sessie, werkelijk waar een magisch verwen moment voor je lichaam en geest en vooral alle positieve kracht van haar voor de toekomst.Bedankt toppertje, tot de volgende keer !!

Eva
4 jaar geleden

Sprankelend professioneel, zorgzaam en energiek zijn een aantal woorden die ik vind passen bij Rowena. Ze laat je op je gemak voelen en of je ervoor open staat of niet, ze zorgt ervoor dat je met een boost en nieuwe inzichten weer naar huis keert. Gun jezelf deze tijd :)

Eric
4 jaar geleden

Reiki bij Rowena heeft mij in korte tijd al veel inzicht en goeds gebracht! Rowena voelde van begin af aan perfect aan wat ik nodig had en stelde de juiste vragen. De antwoorden moet je zelf vinden. Maar 1 ding is zeker, Rowena helpt je en steunt je in een ontspannen en gezellige atmosfeer te zoeken op jouw weg!
Dank je wel Rowena en tot snel!

Benno van Weelden
4 jaar geleden

Echt wat ik nodig had, sinds ik samenwerk met Rowena is mijn leven in een vogel vlucht gegaan! Ze heeft mij op verschillende niveau’s geholpen en geheeld! Ik voel me meer in balans dan ooit te voren! Ik raad haar Reiki sessie iedereen aan!