Reactie plaatsen

Reacties

Eric
2 maanden geleden

Reiki bij Rowena heeft mij in korte tijd al veel inzicht en goeds gebracht! Rowena voelde van begin af aan perfect aan wat ik nodig had en stelde de juiste vragen. De antwoorden moet je zelf vinden. Maar 1 ding is zeker, Rowena helpt je en steunt je in een ontspannen en gezellige atmosfeer te zoeken op jouw weg!
Dank je wel Rowena en tot snel!

Benno van Weelden
3 maanden geleden

Echt wat ik nodig had, sinds ik samenwerk met Rowena is mijn leven in een vogel vlucht gegaan! Ze heeft mij op verschillende niveau’s geholpen en geheeld! Ik voel me meer in balans dan ooit te voren! Ik raad haar Reiki sessie iedereen aan!

Mildred
3 maanden geleden

Ik heb een reiki sessie gekregen van mijn dochter.
Vanaf de kennismaking voelde ik me al op mijn gemak.
De volle aandacht die je van Rowena krijgt met haar
lach en verwelkoming is zo hartverwarmend. Het
voelt heel fijn wanneer iemand serieus naar je luistert.
En haar je levensverhaal vertellen ging so easy.
En toen ging de sessie beginnen en ik vond het best wel spannend.
Maar ik hoefde totaal geen moeite te doen om te ontspannen.
Het ging als vanzelf. En in het begin merkte ik.niet veel van wat ze met je doet, maar toen gebeurde er iets. Ik zag ineens alle kleuren vd regenboog. En het gebied waar zij met haar hand boven bleef zweven werd intens warm.
Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ik vond dit een geweldige ervaring. Het was ook behoorlijk verhelderend toen ze me het een en ander uitlegde van wat ze heeft gezien en gevoeld. En ik kon me daar overal in vinden. Ze wist dingen te zeggen die raakte. Diep emotioneel. Want ze.sprak de waarheid. Ja, nogmaals....ik.vond het een geweldige ervaring en ben heel blij dat ik ben geweest. Heel.blij. Dank je wel Rowena.. Ik vind je fantastisch.

Ester
3 maanden geleden

Vanaf het moment dat ik bij Rowena binnen stapte wist en voelde ik gelijk dat zij mij volledig begreep.
Haar diepgaande gesprekken en krachtige reiki healingen geven mij het juiste zetje in mijn rug om mijn eigen spirituele pad te kunnen belopen, ze leert mij om volledig in mezelf te gaan geloven en helpt met het loslaten van oude patronen en blokkades.
Het is een cadeautje voor je ziel.
Rowena je bent een prachtig mens dankjewel voor jouw wijsheid, kracht en liefde.

Lesley Leyte
3 maanden geleden

Op een lastig kruispunt in mijn leven ben ik Rowena tegen gekomen.. met behulp van reiki/behandelingen en fijne gesprekken ben ik een mooi helder pad ingeslagen. Het voelde als thuis komen en veel dingen krijgen nu de juiste plek waar ik naar zocht en nodig had.
Dankjewel nogmaals en tot gauw :)
Liefs Lesley

Anoniem
4 maanden geleden

Toen ik Rowena leerde kennen was ik een wandelend hoofd. Ik kon moeilijk bij mijn gevoel, was onzeker, uit balans, altijd moe, ervaarde veel stress en had een baan die niet bij me paste. Eigenlijk wist ik helemaal niet wie ik was en waar ik gelukkig van werd.

Ik besloot gebruik te maken een gratis intrductie reading op afstand. Deze was zo treffend en riep tegelijk zoveel vragen op dat ik al snel een afspraak maakte voor mijn eerste live healing.

Inmiddels 4 sessies verder voel ik me een ander mens. Of misschien moet ik zeggen, voel ik me een betere versie van mezelf. Ik maak beslissingen vanuit mijn hart i.p.v. vanuit mijn hoofd, ben emotioneler (in positieve zin van het woord), krijg inzichten over het pad wat ik wil bewandelen, ontwikkel me op spiritueel vlak en kan oude patronen herkennen en soms zelfs omzeilen. In balans ben ik nog niet (voor een hevige transformatie is een crisis nodig zegt men, waar ik overigens nu middenin zit) en dat doet pijn. Maar ik heb vertrouwen dat het me verder brengt en kijk met een positieve blik naar de toekomst!

Lieve Rowena, je bent een bijzonder mens. En krachtige, sterke, gevoelige en zeer warme vrouw met enorm veel humor. Mensen komen niet zomaar op je pad. Ik kijk uit naar het vervolgtraject!

Nonna
4 maanden geleden

Rowena kwam per toeval maar liefst drie keer op mijn pad. Tijdens een optreden, via via en als laatst via social media. Ik dacht “drie keer is scheepsrecht” en heb gelijk een afspraak met haar ingeplant. Met reiki was ik al bekend maar ik zocht naar iemand met wie ik een instant klik had om mij verder te begeleiden in de zoektocht naar mezelf. Haar rustgevende, begrip- en liefdevolle energie spraken mij zó aan en voelde me gelijk thuis bij haar.

De sessie was heel bijzonder, ze stelde me gerust, wist precies wat ik nodig had en ze was zeer professioneel in de manier waarop ze te werk ging. Tijdens de sessie heeft ze mij veel inzichten kunnen geven in waar ik naar opzoek was in mezelf (en wat daar eigenlijk dus al lang aanwezig was). Alles wat ze mij vertelde resoneerde met mij en ik kan met honderd procent zeggen dat het een groot impact heeft gehad op mijn zelfontwikkeling. Haar woorden neem ik mee in mijn dagelijks leven en ik ben haar dankbaar voor wat ze in mij heeft mogen aanwakkeren. Dankjewel Rowena.

Leonie
4 maanden geleden

Dankjewel lieve Rowena voor mijn eerste ervaring met reiki. Je stelde mij direct op mijn gemak, waardoor ik het als zeer prettig en bijzonder heb ervaren. Hier ga ik op korte en lange termijn veel profijt van hebben. :)

Linda
4 maanden geleden

Nog maar 2 sessies gehad bij Rowena maar merkte gelijk al veel verschil! Het is alleen al lekker om een uur niets te hoeven en gewoon stil te mogen liggen, echt ontspannen, maar voelde daarna ook gselijk meer luchtigheid. Ook de inzichten die je meekrijgt zijn zo waardevol, heel praktisch. Heel bijzonder dat Rowena dat zo kan. Ik zou het iedereen aanraden!

Loïs
4 maanden geleden

Rowena zet mij met beide benen op de grond. Gecentreerd, geaard. Ze laat mij de waarheid zien die ik zelf al weet en van binnen draag, maar ben kwijtgeraakt door alle ruis van buitenaf. Ze laat mij weer verbinden met mijn innerlijk zijn. Het beste cadeau dat je jezelf kan geven.