Reactie plaatsen

Reacties

Annemieke
een maand geleden

Na alleen maar positieve verhalen te hebben gehoord van vriendinnen, heb ik een aantal weken geleden m’n eerste sessie gehad. Reiki is mij niet vreemd, maar toch was ik erg benieuwd en ging er openminded in. Je wordt meteen op je gemak gesteld door Rowena met haar lieve glimlach en warme groet. Ik heb me van begin tot eind comfortabel gevoeld. Ook mede door haar duidelijke uitleg. Ze heeft mij bij de eerste keer al enorm veel inzichten en bevestiging kunnen geven. Ik voelde me direct meer opgelucht, sterker en gemotiveerd.
Dank je wel lieve Rowena!

P
3 maanden geleden

Rowena is lieve en warme vrouw bij wie wij ons gelijk op ons gemak voelden. We hadden aan het begin van het nieuw jaar een duo-reading aangevraagd met een specifieke vraag. Aan het einde vd sessie verwoordde Rowena wat ze gezien en gevoeld had: het verduidelijkte veel voor ons. Rowena’s warme en lieve persoonlijkheid, haar gaven en humor maken haar een unieke en betrouwbaar persoon die je kan verder helpen met je eigen ontwikkeling en groei!

Michel
4 maanden geleden

Op zoek naar mentale ontspanning werd door een vriendin Reiki aangeraden. Iets waar ik geen beeld bij had en zeker geen gevoel. Zij raadde mij aan om met Rowena contact op te nemen.
Na mijzelf te hebben ingelezen ben ik lang blijven twijfelen, maar toch een afspraak gemaakt. Een hele mooie maar aparte ervaring was het gevolg. Ik kwam ontspannen uit de sessie, maar ook waren er snaren geraakt waardoor ik emoties te verwerken kreeg. Voor iemand die er niet in gelooft maakte
ik wel dingen mee die ik niet kan verklaren. Maar als ik mijn hoofd leeg wil maken is dit voor mij de manier. Rowena begeleide deze non-believer, maakte mij vertrouwt met Reiki en heeft mij een tools gegeven om tot rust te komen.

Sabrina
4 maanden geleden

Mijn beste vriendin had een Reiki behandeling gehad bij Rowena. Ze belde me direct op om mij ook een behandeling kado te doen! We zijn in onze beleving nuchtere dames. Maar het enthousiasme van mijn vriendin maakte mij nieuwsgierig naar deze beleving waar zij volledig zen en toch vol euforie over vertelde. Mijn eerste afspraak volgde dan ook snel. De warme vriendelijkheid waarmee Rowena mij ontving na een hectische drukke werkdag vol file en tijdsdruk, maakte dat ik mij direct kon overgeven aan het onbekende van deze behandeling. We spraken kort met elkaar en zijn begonnen. De warmte en kou die er gedurende de behandeling vrijkwam, maar ook de sprekende kleuren en de energie die letterlijk door mijn lijf stroomde was een moment van echte bewustwording tussen lichaam en geest. Na de sessie opende ik mijn ogen en vertelde Rowena mij als cadeautje ook wat zij had gezien en gevoeld. De energie en de geestelijke rust waarmee ik de deur uitliep heb ik dagen bij mij weten te houden. Geef je volledig over! JUIST als je sceptisch bent en ga zonder verwachting mee in de handeling van Rowena en je zult verbaasd zijn wat Reiki brengt.

Suzanne van der Linden
4 maanden geleden

Mijn ervaring met Rowena was heel erg positief.
Ik voelde me meteen heel erg op mijn gemak en daardoor kon ik me al snel kwetsbaar opstellen.
Rowena is erg kundig en professioneel, ze legt alles duidelijk uit, geen vraag is gek of raar en ze is gelukkig totaal niet “zweverig”, iets waar ik van te voren wel een beetje bang voor was.
Ik heb heel erg veel aan deze behandeling gehad. Het heeft me inzicht gegeven en ik heb tips en “huiswerk” meegekregen.
Ik zou het iedereen aanraden, wees niet bang voor het onbekende, stel je open en groei als persoon.
Heel erg bedankt, Rowena.

Chiara Pappagallo
5 maanden geleden

Één van de mooiste ervaringen die ik heb mogen meemaken.
En die ervaring wordt alleen maar mooier door Rowena zelf , een prachtige, zeer gedreven maar vooral een lieve en warme vrouw met het hart meer dan op de juiste plaats.
Na de sessie had ik mijn acceptatie, rust maar ook veel energie weer gevonden , meer dan fantastisch . Ik kom ontzettend graag bij Rowena, ze weet waar ze het over heeft en is zeer gepassioneerd in wat ze doet. Daarnaast weet ze een ieder op haar manier op het gemak te laten voelen. Een ervaring die je echt meegemaakt moet hebben !

Belinda Arntz
6 maanden geleden

Rowena is een prachtig, warm en liefdevol mens. Zij heeft een bijzonder mooie gave om andere mensen te helpen daar waar nodig. Zij ziet mij en geeft mij inzichten, bevestiging van bekende maar voornamelijk nieuwe inzichten, in mijn persoonlijke ontwikkeling, dingen waar ik mee worstel. Erg mooi en waardevolle cadeautjes. Na de eerste behandeling heb ik direct ervaren dat ik anders met mijn emoties kon omgaan en me daardoor opgelucht en sterker voelde. Ik kon meer bij mezelf blijven. Een behandeling bij Rowena is een bijzonder mooi cadeau aan jezelf.

Milou
6 maanden geleden

Goede ervaring bij Reikirowena, voelde direct goed. Rowena is vakkundig en weet precies het juiste te benoemen waar je ook direct mee verder kan. Een absolute aanrader!

Deborah Lodhia
6 maanden geleden

Mijn allereerste holistische therapiesessie was bij Rowena. Bij haar voelde ik mij meteen op mijn gemak. Rowena had meteen in de gaten wat ik nodig had en ik ging ontspannen en lichter naar huis. Ook na de sessie bij Rowena bleven er positieve dingen gebeuren op verschillende gebieden. Ik vind het heel fijn om regelmatig een afspraak bij haar in te plannen en samen te kijken naar wat er nodig is om me nog meer mezelf te voelen en alles weer te voelen stromen.

Carolin
6 maanden geleden

Lieve Rowena, je kwam weer in mijn leven en dat was waarschijnlijk geen toeval. Na een lange tijd van worstelen en proberen mezelf te verklaren had ik bij jou juist weinig woorden nodig. Je kijkt rechtstreeks in mijn ziel. En dat voelt zo fijn. Bedankt voor je steun!