Ga je mee? 

Op een tweedaagse retraite waarbij het gaat om je vrouwelijke kracht. Wat voel je? Wat heb jij te zeggen, wat draag je mee wat  losgelaten mag worden en hoe kom je bij jouw eigen kracht?   

Stilstaan bij jezelf is een cadeautje voor je ziel. En wij begeleiden jou op deze prachtige reis

Programma 

ZATERDAG  30-07-2022   OF   ZATERDAG 06-08-2022  Met onder andere; 

 • Ontvangst kennismaking 
 • Geleide meditatie en neerzetten van een intentie; uitleg en uitvoering over de werking van de wet van aantrekkingskracht. Hoe zet ik de juiste manifestatie neer? 
 • Sjamanistische Soundhealing; laat je meevoeren in een diepe trance van heldere klanken met live muziek, lichttaal en zang. Door de helende frequentie worden er blokkades in je lichaam geopend en kan er weer energie stromen.
 • Chakra reis; Leer jezelf kennen op basis van je eigen Chakra's.
 • Vanuit je hoofd in je hart; inzicht krijgen over je negatieve overtuigingen en tools krijgen om deze te transformeren. 
 • Ontmoeting met je innerlijk kind; hoe maak je contact met je innerlijk kind, hoe kom je achter haar verlangens en hoe pas je dat toe in het nu. 
 • Vuurceremonie; tijdens deze ceremonie eren we het vuur en je vrouwelijke krachten. We Laten onze angsten los en maken zo ruimte voor onze verlangens. 

Tijdens het programma nemen wij de ruimte om te voelen en te zien wat er speelt. Op deze manier stemmen wij ons energetisch op de groep af en bepalen wij wat er nodig is in het moment. Het kan hierdoor gebeuren dat wij intuïtief besluiten om een andere draai aan het programma te geven

ZONDAG 31-07-2022 of 07-08-2022

 • Yoga Nidra; dit wordt ook wel de yogi slaap genoemd. Je werkt toe naar een complete fysieke mentale en emotionele ontspanning. hierdoor worden spanningen die je onbewust vasthoudt verwerkt.
 • Sjamanistische soundhealing; laat je meevoeren in een diepe trance van heldere klanken met live muziek, lichttaal en zang. Door de helende frequentie worden er blokkades in je lichaam geopend en kan er weer energie stromen.
 • Body work; door verschillende oefeningen kom je weer volledig in contact met je lichaam, word je bewust waar je schaamte ligt, en ga je op zoek naar het punt van complete overgave met daarmee dus de vrijheid in jezelf. 
 • Persoonlijke soulreading; Je krijgt een persoonlijke reading in privé setting. Hiermee geven we jou inzichten en houden wij jou liefdevol een spiegel voor. 

OVERNACHTING

We overnachten op een prachtige locatie in de natuur omgeven door fruitbomen, weides en bos! De locatie ligt vlakbij Utrecht in Cothen. Je slaapt op een lekker bed in een gedeelde slaapruimte ( don't worry geen stapelbedden en genoeg ruimte ). Je wordt in de ochtend door ons gewekt met een heerlijk ontbijt.  Slaap je liever buiten? Dat kan! Je mag namelijk ook een tentje meenemen en deze onder een van de fruitbomen in de weide neerzetten. 

Wat staat er eigenlijk op het menu?

Deze twee dagen staan niet alleen voor het voeden van onze ziel, maar ook voor ons lichaam. “My body is my temple”. Laat je verassen door een veelzijdige culinaire trip, waarbij je smaakpapillen zullen reizen van India naar Indonesië en Thailand. Vers en met liefde bereid door Rowena! 

Massage 

Wil je ook genieten van een heerlijke massage tijdens deze tweedaagse? Dat kan want Ellen gaat met ons mee en kan jou een heerlijke helende massage geven.

WAT BETAAL JE VOOR DEZE BIJZONDERE TWEEDAAGSE? 

De kosten voor deze tweedaagse zijn, inclusief overnachting met ontbijt, 2x lunch, 1x diner en versnaperingen €480,- 

Wil je er ook een massage bij? Massage voor 45 minuten = €60,-  Massage voor 30 minuten = €45,- 

Met wie ga je mee? 

Rowena van Delden 

''Sinds een aantal jaar run ik mijn eigen praktijk in een therapeutencentrum in Arnhem als medium, energetisch healer, holistisch therapeute en coach.'' reikirowena.nl

 Ester Tak 

''Ik weet wie ik ben en wat ik wil in dit leven: mensen vanuit mijn hart helpen in hun proces naar bewustwording, groei, heling en transformatie, om daarbij mijn eigen sprituele gaven in te zetten samen met de opgedane kennis vanuit het holisme en sjamanisme.'' www.estertak.com

Aanmelden Retraite

30-07-2022 tot en met  31-07-2022 

OF

06-08-2022 tot en met 07 -08-2022 

Super dat je meegaat! Stuur ons een mailtje met welk weekend je met ons meegaat dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Heb je nog andere vragen over de retraite? Voel je dan vrij om te appen, bellen of mailen.

nummer Rowena 06-45267681

Tot snel! 

Rowena & Ester