Meditaties


Meditaties

Weet je wat jij eens zou moeten proberen? Mediteren! Iedere maandag,woensdag en zaterdag kun je aansluiten bij een meditatie.

08:45-09:30 Manifestatie maandag  : Hier gaan we ons richten op wat we willen bereiken. Wat we willen zien. Dit kunnen doelen zijn voor in de toekomst. Een nieuw huis, een andere baan, maar ook zeker een fijne week die ons te wachten staat! Het gaat hierover creativiteit en fantasie. Niks is te gek. Laat je innerlijk vrijuit spreken.. Wie weet verbaas jij jezelf nog wel..

08:45-09:30 Wonder woensdag : Dit is zo'n lekkere breek de week meditatie. Ben je niet lekker het weekend uitgekomen? Heb je nu al weer zo'n stress van het werk, of de sleur van de dagelijkse routine en dan móet je nog 2 dagen tot het weekend is... In deze meditatie gaan we loslaten en ontstressen. Alles wat je niet nodig hebt mag weggegooid worden!

08:00-08:45 Zen zaterdag : Het is zaterdag.. Misschien heb je gisteren te veel gedronken op de vrijmibo. Misschien denk je aan hoeveel afspraken je na moet lopen in deze twee korte dagen, die ze weekend noemen. Of voel je je een beetje besluiteloos?Deze zaterdag meditatie staat geheel in het teken van opladen, licht, vrolijkheid en positiviteit. Kom maar op met dat weekend!!

09:00-09:45 Zalige zondag : Zondag, o heerlijke zondag. Vaak een rustdag voor velen. Blijf in een zalige staat van vrede en comfort. Of kom tot stilstand tijdens deze ontspanningsmeditatie. Dompel je onder in een oase van rust!

Een sessie duurt ongeveer 45 minuten. Ik begin met een vragenrondje. Daarna volgt een geleide meditatie. 

Tussendoor begeleid ik met reiki en zet ik waar nodig hulpmiddelen in, zoals een klankschaal of Orgonites.

 ( Voor meer informatie klik op onderstaande button )

Vul het contactformulier in met de vermelding van je naam, datum en meditatie.

Deelname alleen mogelijk na aanmelding en bevestiging. Aanmelden kan tot een uur voor aanvang van de sessie.

Kosten sessie : € 5,00

Wil je wekelijks komen mediteren? Dan is een strippenkaart iets voor jou. Met een strippenkaart van 10 meditatiesessies betaal je de helft per les. 

Max. aantal deelnemers : 5

Voorbereiding : Je mag je eigen yogamatje meenemen,als je er 1 hebt, maar het hoeft niet. Draag gemakkelijke kleding,schone sokken en wellicht een dikke trui,als je het snel koud hebt.